logo

Locaties

De hoofdlocatie van de Mutsaersstichting bevindt zich in Venlo. Onze multidisciplinaire teams zijn actief binnen alle locaties en vanaf elke locatie kunnen we hulpvragen snel en doelgericht oppakken.

Vanuit de diverse locaties in Limburg bieden wij (jeugd)zorg, hulpverlening, welzijnsdiensten, onderwijs en maatschappelijke opvang met onze samenwerkingspartners:

Grijp het leven | Panningen

Haal het beste uit je zelf… Wil jij je leven, of dat van je kind beter inrichten? Ons doel is dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en erbij hoort. Ook mensen die iets speciaals nodig hebben. Grijp is er voor mensen met leer- ontwikkel en/of gedragsproblematiek zodat ook zij het leven kunnen grijpen.

Lees verder

Hoeve de Kaolder | Baexem

Individuele begeleiding, een leuke en leerzame tijd doorbrengen of logeren bij Hoeve de Kaolder? Ieder kind recht op een mooie en zorg(e)loze toekomst. Wanneer het voor jongeren niet meer mogelijk is om in de eigen omgeving te blijven, zorgen wij voor een passende oplossing voor de jongere en het gezin.

Lees verder

Mutsaersstichting | Roermond - De Donderberg KEC

Ieder kind en iedere jongere heeft talent en dromen: Kennis- en Expertisecentrum (KEC) de Donderberg helpt deze te verwezenlijken. Hier zijn onderwijs en zorg zo vervlochten, dat ieder kind/iedere jongere precies dat aanbod in (speciaal) onderwijs en zorg krijgt dat nodig is om talent tot bloei te laten komen.

Lees verder

Mutsaersstichting | De Wijnberg (Venlo, Roermond, Venray, Weert)

De Wijnberg is een bovenregionale (behandel-)school voor (voortgezet) speciaal onderwijs en biedt onderwijs op maat aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Wij gaan uit van ieders talenten en mogelijkheden én zijn continu gericht op de volgende stap in de ontwikkeling.

Lees verder

Mutsaersstichting | Venray - Molenpad & Noorderhof

Deze locaties zijn relatief klein en er bevindt zich geen dagbesteding, logeeropvang of kliniek. Op de locatie bevinden zich twee deeltijdgroepen (0-4 jaar en 4-7 jaar). Deeltijd staat voor de behandelvorm, waarbij jongeren aan het begin van de dag komen en aan het einde van de dag weer naar huis gaan.

Lees verder

Mutsaersstichting | Weert - Kennis & Expertisecentrum (KEC)

In KEC Weert zijn onderwijs en zorg zo vervlochten, dat ieder kind/iedere jongere precies dat aanbod in (speciaal) onderwijs en zorg krijgt dat nodig is om talent tot bloei te laten komen.

Lees verder

Mutsaersstichting | Venlo - hoofdlocatie

De Mutsaersstichting biedt specialistische hulp aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. We zijn een veelzijdig centrum voor jeugdzorg, GGZ, welzijn en onderwijs in Limburg.

Lees verder

OOG Psychologen | Eindhoven & Helmond

Goed nieuws. We hebben veel in huis om je te helpen. Bij OOG zijn we gespecialiseerd in het verlenen van psychische zorg, die past bij jou en je hulpvraag.

Lees verder

Plinthos | Kerkrade & Schinnen

Kinderen en jongeren worden gestimuleerd om vanuit Plinthos hun talenten en capaciteiten te ontdekken en te ontplooien. Een integraal netwerk van betrokken partners ondersteunt deze jonge mensen in hun ontdekkingstocht.

Lees verder

Zorgokee | Eindhoven

Per 1 januari 2021 is Zorgokee begonnen met de invoering van Gezin Centraal. Dit is een methodiek waarbij, door middel van korte maar intensieve trajecten, wordt toegewerkt naar het in eigen kracht zetten van de cliënt samen met zijn of haar steunnetwerk.

Lees verder