logo

11 juni 2024 I Verminderde telefonische bereikbaarheid Mutsaersstichting en Wijnberg

Op dinsdag 11 juni 2024 vindt er onderhoud plaats aan de telefooncentrale van de Mutsaersstichting en Wijnberg. De telefonische bereikbaarheid is daardoor op 11 juni verstoord dan wel verminderd.

Contact

Heb je een vraag die niet kan wachten? Maak gebruik van het cliƫntportaal of mail naar:

Regio Noord

Regio Midden

Regio Zuid

Is er een crisis?

Je kunt overdag bellen met jouw behandelaar. Krijg je de behandelaar niet te pakken, bel dan naar je huisarts. Na 17.00 uur kun je contact opnemen met Meldpunt Crisishulp Jeugd 043 - 604 57 77.

Team ICT Mutsaersstichting