• Locatie

Venlo

De Mutsaersstichting is een organisatie met een maatschappelijke, mensgerichte oriëntatie. Zij onderscheidt zich als full service centrum door vroeg-interventies met behulp van een complete integratie van GGZ, Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs en opvang.

De Mutsaersstichting biedt, in diverse vormen en op diverse wijzen, diensten aan op het gebied van zorg en onderwijs. Zij richt zich daarbij op de ondersteuning, begeleiding en behandeling van kwetsbare doelgroepen. Binnen die kwetsbare doelgroepen zijn kinderen, maar ook jongeren, vrouwen, mannen óf gezinnen in het geding.

De Mutsaersstichting is opleider voor verschillende specialisten. Deze kennis, wetenschap en onderzoek kan worden toegepast voor de kwetsbare cliëntenpopulatie. Zo tracht Mutsaersstichting toegevoegde waarde te creëren voor cliënten.

Venlo is de hoofdlocatie van de Mutsaersstichting. Op het bosrijke terrein, gelegen aan de Groote Heide, is een breed aanbod van diensten gevestigd. Waaronder geïntegreerde behandel- ,verblijfs- en onderwijsfaciliteiten, logeeropvang, traumacentrum én ambulante zorg en hulpverlening.

Op deze locatie zijn tevens het bestuur, de staf en de ondersteunende diensten gevestigd.


Mutsaersstichting

Postweg 88
5915 HB Venlo
+31 (0)77 – 32 17 677
info@mutsaersstichting.nl

De Wijnberg

Postweg 88
5915 HB Venlo
+31 (0)77 – 321 76 50
info@dewijnberg.nl

Aanbod Venlo